Norsk Massasjeforening bevitner at Somros Liz Kamsa-Ing oppfyller våre fagkrav, og har rett til å bruke tittelen Thaimassør innen behandlingsformen Asiatisk massasje.

Medlemmet er forpliktet til å følge våre vedtekter og retningslinjer. Eventuelle brudd på disse kan behandles av foreningens klageorgan.

Ansvarsforsikring

Somros Liz Kamsa-Ing er aktivt medlem og ansvarsforsikret i Tryg, polise 6602146 t.o.m. 31.12.2018. Ansvarsforsikringen gjelder både for studenter, ansatte og selvstendig næringsdrivende.

Ansvarsforsikringen dekker erstatningskrav inntil kr. 10.000.000.

Ved en eventuell skade forutsettes det at medlemmet kan dokumentere at det har tilegnet seg nødvendig kunnskap til å utøve den aktuelle behandlingsformen.

Oslo 24.06.2018

Karl Johans gate 20, 0159 Oslo