Norsk Massasjeforening bevitner at Chotika Lundvold oppfyller våre fagkrav, og har rett til å bruke tittelen Thaimassør innen behandlingsformen Asiatisk massasje.

Medlemmet er forpliktet til å følge våre vedtekter og retningslinjer. Eventuelle brudd på disse kan behandles av foreningens klageorgan.

Ansvarsforsikring

Alle aktive medlemmer i Norsk Massasjeforening er ansvarsforsikret i Tryg, polise 6514795, under forutsetning av at medlemsavgift for inneværende år er betalt.

Chotika Lundvold er aktivt medlem og ansvarsforsikret t.o.m. 31.12.2016.

Ansvarsforsikringen dekker erstatningskrav inntil kr. 10.000.000 med en egenandel på kr. 6.000.

Ved en eventuell skade forutsettes det at medlemmet kan dokumentere at det har tilegnet seg nødvendig kunnskap til å utøve den aktuelle behandlingsformen.

Høvik 27.06.2017

c/o Kjetil Prestesæter