Norsk Massasjeforening bevitner at Jansuai Jenkins oppfyller våre fagkrav, og har rett til å bruke tittelen Thaimassør innen behandlingsformen Asiatisk massasje.

Medlemmet er forpliktet til å følge våre vedtekter og retningslinjer. Eventuelle brudd på disse kan behandles av foreningens klageorgan.

Ansvarsforsikring

Jansuai Jenkins er aktivt medlem og ansvarsforsikret t.o.m. 31.12.2018.

Jansuai Jenkins har registrert alle medlemsopplysninger og Norsk Massasjeforning har derfor sendt inn oppdatert forsikringsbevis for 2018 til Alternativregisteret på vegne av medlemmet.

Ansvarsforsikringen dekker erstatningskrav inntil kr. 10.000.000.

Ved en eventuell skade forutsettes det at medlemmet kan dokumentere at det har tilegnet seg nødvendig kunnskap til å utøve den aktuelle behandlingsformen.

Oslo 18.12.2017

Karl Johans gate 20, 0159 Oslo