MVA-unntak

mvaNorsk Massasjeforening er godkjent som utøverorganisasjon av Helsedirektoratet. Det betyr at våre medlemmer kan registreres i Alternativregisteret i Brønnøysund og få MVA-unntak for massasje og beslektede behandlinger.

Når du er godkjent som medlem hjelper vi deg med registrering i Alternativregisteret. Hvert år fornyer vi forsikringsbeviset og din oppføring slik at du opprettholder mva-unntaket.

Slik gjør du det:

1. Fyll ut vårt søknadsskjema for medlemskap. NB! Bruk en e-postadresse som blir lest – vi kommuniserer kun digitalt.
  2. Vi sender faktura per e-post.
  3. Når fakturaen er betalt sender vi deg medlemsbevis og ferdig utfylt søknadsskjema til Alternativregisteret.
  4. Signer skjemaet og send det til Alternativregisteret sammen med de vedleggene som står beskrevet.
  5. Vent på registrering – det tar vanligvis 2-3 dager. Du kan sjekke selv her