Norsk Massasjeforening – For profesjonelle massører

Vi har sommerstengt til 18. august. God sommer!

Norsk Massasjeforening er en medlemsorganisasjon for profesjonelle utøvere av massasje i forskjellige former. Som medlem får du ansvarsforsikring, medlemsrabatter og god hjelp når du trenger det. Vi jobber for deg!

Solid og populært

Norsk Massasjeforening er Norges største terapeutforening, med medlemmer fra hele landet og nye søknader hver uke. Det forteller oss at vi gjør mye riktig.

Seriøst og kvalitetssikret

Vi har faglige og etiske retningslinjer som regulerer hvordan våre medlemmer skal oppføre seg, og en klageordning hvor misfornøyde kunder kan melde fra om saker de mener bør undersøkes. På den måten sikrer vi at vår forening og våre medlemmer har et godt rykte og skaper tillit blant kundene.

Rimelig – kun 1.990,- per år

Vi har Norges laveste medlemsavgift. I tillegg har vi firmarabatt: Klinikker med minst 3 ansatte medlemmer betaler kun 1.490,- per år per medlem.

Raskt og enkelt

Det er lett å bli medlem i Norsk Massasjeforening. Bare klikk her og fyll ut skjemaet. Du får faktura på e-post og kan være godkjent medlem om et par dager.

Ansvarsforsikring

Vi har en meget god forsikringsavtale med Tryg Forsikring. Den dekker massasje, akupunktur/nålebehandling, treningsveiledning og alle myke terapiformer du er kvalifisert til å utøve. Premien er kun 490,- per år. Forsikringen er obligatorisk for alle private medlemmer.

Ansvarsforsikringen gjelder for ansatte, selvstendig næringsdrivende og studenter. Les mer…

Medlemsrabatter

Som medlem i Norsk Massasjeforening har du mange fordeler. En av dem er at vi har forhandlet oss til gode rabatter på viktige tjenester for massører og klinikker. Vi har blant annet svært gode priser på klinikkutstyr, regnskapsprogram, online booking, webdesign, kurs og utdanning. Les mer…

Gratis medlemskap for studenter

Medlemskapet er gratis så lenge du studerer massasje. Du har ansvarsforsikring i hele studietiden slik at du kan utføre behandlinger uten fare. Vi anbefaler Norsk Massasjeskole for både grunnleggende og videregående massasjeutdanning.

Facebook Massasje Følg oss på Facebook!