Gratis webinar: Gjør regnskapet enkelt!

Tirsdag 26. januar kl. 20.00-21.00

Vil du vite mer om hvordan regnskap kan bli enklere? Fiken er et regnskapsprogram laget for å gjøre regnskap enkelt for “ikke-økonomen”.

Fiken holder gratis onlinekurs spesifikt for oss, og som medlem i Norsk Massasjeforening får du 15% rabatt på regnskapsprogrammet.

Fiken logo

Webinaret er en introduksjon til Fiken og krever ingen forhåndskunnskaper om Fiken eller regnskap for øvrig. Det blir satt av god tid til spørsmål.

Med de nye reglene for MVA er det lagt til ekstra tid for å gå gjennom de grunnleggende elementene i regnskapsføring av MVA.

Hva er Fiken?

Fiken er et nettbasert regnskapsprogram laget for å gjøre regnskap enkelt og smertefritt for små bedrifter og enkeltpersonforetak.

Med Fiken får du blant annet:

• Enkel utsending og oppfølging av fakturaer.
  • App som tolker kvitteringene dine. Ta bilde og kast papiret – Fiken ordner resten.
  • Oversikt over frister, og levering av næringsoppgave, mva-oppgave og årsregnskap til Altinn rett fra Fiken.
  • Gratis kundestøtte.