Norsk Massasjeforening bevitner at medlemmet oppfyller våre fagkrav, og har rett til å bruke tittel og behandlingsform som beskrevet under. Medlemmet er forpliktet til å følge våre vedtekter og retningslinjer. Eventuelle brudd på disse kan behandles av foreningens klageorgan.

• Navn: Chirapha Uttasiya
  • Tittel: Thaimassør
  • Behandlingsform: Asiatisk massasje
  • Ansvarsforsikring: Tryg Forsikring, polise 6602146, 2019

Ansvarsforsikringen dekker erstatningskrav inntil kr. 10.000.000,- og gjelder både for studenter, ansatte og selvstendig næringsdrivende.

Ved en eventuell skade forutsettes det at medlemmet kan dokumentere nødvendig kunnskap for å utøve den aktuelle behandlingsformen.

Oslo 14.11.2019