Medlemsrabatt på godkjent kassasystem – Del 1: Vanlig kassaapparat med skuff

av | nov. 21, 2018 | Medlemstilbud

Som medlem i Norsk Massasjeforening har du mange fordeler. En av dem er at vi forhandler frem gode priser til våre medlemmer på en rekke viktige produkter og tjenester.

Vi har flere medlemstilbud på nytt kassasystem. Hva som passer for deg er avhengig av hva slags utstyr du har fra før, hvor stor omsetning du har og om du foretrekker digitale eller analoge systemer.

Ny lov om kassasystem

Alle kassasystem må være oppgradert i løpet av 2018. Den nye kassasystemloven stiller nye krav til bedrifter som driver kontantsalg. Innen 01.01.2019 må bokføringspliktige bedrifter ha et system som tilfredsstiller de nye lovkravene.

1. Vanlig kassaapparat

Vi har et kjempetilbud fra H. Ødegaard & Co AS, importøren av Quorion kassasystemer og en av de største leverandørene i Norge. Vi har valgt det minste og enkleste apparatet, fordi det passer for de fleste massasjeklinikkene.

MODELL: Quorion CR18, kassaregister m/skuff (se brosjyre)

PRIS: 5.000,- (normalpris 6.950,-)

INKLUDERT:

• Lovpålagt lisens.
  • Programmering av kassaapparatet (normalpris 500,-) med de varegruppene du ønsker, firmanavn, logo etc.
  • Opplæring via telefon.
  • Gratis support.
  • Kassen kan kobles til PC og betalingsterminal (be om tilbud på betalingsterminal hvis du ønsker det).

MVA og frakt med bud/bedriftspakke (150-250,-) kommer i tillegg.

KONTAKT:

Øivind Ødegaard