Norsk Massasjeforening for profesjonelle massører

Norsk Massasjeforening – For profesjonelle massører

Norsk Massasjeforening er en medlemsorganisasjon for utøvere av massasje i forskjellige former. Som medlem får du ansvarsforsikring, medlemsrabatter og god hjelp når du trenger det. Vi jobber for deg!

Solid og populært

Norsk Massasjeforening feiret nylig (mars 2022) medlem nummer 2.000!  Vi er Norges største terapeutforening, med medlemmer fra hele landet og nye søknader hver uke. Det forteller oss at vi gjør mye riktig.

Rimelig – kun 1.490,- per år

Vi har Norges laveste medlemsavgift. I tillegg har vi firmarabatt: Klinikker med minst 3 ansatte betaler kun 990,- per år per ansatt.

Raskt og enkelt

Det er lett å bli medlem i Norsk Massasjeforening. Bare klikk her og fyll ut skjemaet. Du får faktura på e-post og kan være godkjent medlem om et par dager.

Ansvarsforsikring

Vi har en meget god forsikringsavtale med Tryg Forsikring. Den dekker massasje, akupunktur/nålebehandling, treningsveiledning og alle myke terapiformer du er kvalifisert til å utøve. Premien er kun 490,- per år.

Ansvarsforsikringen gjelder for ansatte, selvstendig næringsdrivende og studenter. Les mer…

Medlemsrabatter

Som medlem i Norsk Massasjeforening har du mange fordeler. En av dem er at vi har forhandlet oss til gode rabatter på viktige tjenester for massører og klinikker. Vi har blant annet svært gode priser på klinikkutstyr, regnskapsprogram, online booking, webdesign, kurs og utdanning. Les mer…

Gratis medlemskap for studenter

Medlemskapet er gratis så lenge du studerer massasje. Du har ansvarsforsikring i hele studietiden slik at du kan utføre behandlinger uten fare.

Facebook Massasje Følg oss på Facebook!