Norsk Massasjeforening er per 1. januar 2020 Norges største utøverforening for alternativ behandling! Vi er stolte over at så mange velger oss som sin forening, og takknemlige for tilliten dere gir oss. Det forplikter, og i 2020 vil dere se at foreningen utvikler nye medlemstilbud.

Først ut er Norgesmesterskapet i Massasje 7. – 9. februar 2020. Det blir en fest med masse kvalitetsmassasje og sosial moro. Og det blir en fantastisk god markedsføring av massasjebransjen generelt, og av alle deltakerne med sine arbeidssteder. Vi setter massasje på Norgeskartet!

Utover året vil vi tilby kurs og workshops som kan hjelpe medlemmene med å utvikle seg videre både faglig og forretningsmessig. Vi vil også utvikle nye markedsføringsprodukter og tjenester. Vi kommer tilbake til dette etter hvert.

Godt nytt år og gratulerer med at vi er størst og best! 🙂